TV, bog og artikler

I september 2014 blev jeg kontaktet af TV-gartneren Henrik Arildskov, som gerne ville lave en efterårsudsendelse i min have. Jeg blev meget overrasket og glad da jeg fik at vide den egentlige årsag til at TV-holdet genbesøgte min have.
Foromtalen til programmet kan ses her.
Selve programmet kan ses her.

I 2013 var min have og jeg med i TV2 Nords program "Haven". Det var en halv times udsendelse, hvor jeg viste haven frem og gik rundt i haven sammen med TV-værten Henrik Arildskov. Da sæsonen var slut, valgte TV-holdet min have som den mest spændende, de havde vist hele året. Derfor blev udsendelsen genudsendt flere gange.

Du kan se udsendelsen på dette sted

Bogudgivelse: Den 21.juli 2014 har jeg udgivet bogen "Orangeri i haven - selvforsyning med planter", som beskriver såning af forskellige sommerblomstfrø og staudefrø, vinteropbevaring af middelhavstræer i orangeriet. Gennemgår pelargoniernes historie, pasning og pleje samt stiklingeformering. Derudover handler bogen om udplantning af frøplanter, plantekombinationer og opbygning af bede. Den romantiske havestil og meget mere blandt andet byggeprocessen med orangeriet.

"Orangeri i haven - selvforsyning med planter" blev anmeldt i Nordjyske Stifttidende søndag den 3.august 2014. Anmeldelsen kan læses her: Nordjyske stifttidende
Den 17. september 2014 var der en anmeldelse i Nørresundby Avis, som kan læses her: Nørresundby Avis.

Tilbagemeldinger fra købere af bogen: 
"Bogen er så velskrevet og inspirerende, så jeg ikke kunne slippe den igen, men måtte bare læse den færdig"

"Bogen ligger på mit sofabord og når jeg har brug for at trække mig tilbage og give mig selv kvalitetstid, laver jeg en kop te og læser i din bog, Du er rigtig god til at formidle en fantastisk stemning og ro i bogen, og det nyder jeg."


Desuden har jeg fået udgivet nogle artikler:

I Alt om Haven nr. 4, 2014, en artikel om Matrem og Roser.

I Nørresundby Avis  den 5.marts 2014, en artikel om Blomsterforedrag.dk

I Pelargonieklubben Nordjyllands medlemsblad 2013, en artikel om pasning af pelargonier.

I Dans Pelargonie Selskab medlemsblad Pelargonie Nyt, en artikel om mit orangeri og pelargonier.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar