lørdag den 4. juli 2015

Blomsterforedrag i orangeriet med mere.

Efterår og foredrags-tid.
I samarbejde med Fokus Folkeoplysning Aalborg udbyder jeg tre forskellige foredrag i aftenskolens efterårsprogram:

- Et om såning og stiklingeformering af stauder og sommerblomster, herunder metoder, hvornår der skal sås, såmaterialer og om plantekombinationer, trends, farver og selvforsyning. 6.oktober og 19.oktober. Begge dage kl. 19-20.30.

- Et om pasning og pleje af pelargonier, sorter og arter, stiklingeformering og om middelhavstræer, og hvordan man opnår et godt udbytte. 5.oktober og 27.oktober. Begge dage kl. 19-20.30.

- Et om opførelse af et orangeri fra idé på papiret til færdigt resultat, herunder materialevalg og opvarmning, og hvordan man udnytter orangeriet optimalt både til opformering af planter og som opholdsrum. 20.oktober kl. 19-21.

De to første foredrag foregår i mit orangeri, hvor brændeovnen vil være tændt, og der er kaffe og te på kanden, så det behøver man ikke tage med. Udenfor er haven pyntet op med efterårs stillebens og levende lys. Der bliver også udleveret en gave, inden man tager hjem.
Foredraget om orangeriets byggeproces afholdes i aftenskolens lokaler.
Ved alle foredragene vil der være mulighed for køb af spændende blomsterfrø  af sommerblomster og stauder, stiklinger samt et eksemplar af min bog.

Uanset om du kommer alene, eller I er flere om at tage afsted, vil der være god mulighed for at blive inspireret og få gode idéer med sig hjem.

Man kan læse alt om foredragene i Fokus' aftenskoleprogram, og man kan tilmelde sig på http://fokus-folkeoplysning.dk/kurser/dofo/2015-efteraar/cat/hus-og-haveIngen kommentarer:

Send en kommentar