torsdag den 23. februar 2017

Præsentation


Det er en stor glæde for mig at dele min interesse for havelivet og mine erfaringer med andre. Derfor har jeg startet Blomsterforedrag.dk.
Såning og stiklingeformering har interesseret mig siden jeg var 10 år! Det startede i min mormors veranda, hvor hun havde vindueskarmene fyldt med pelargonier og hun lærte mig hvordan man laver stiklinger af stueplanter og især af pelargonier. Hele livet har jeg delt min blomsterinteresse med hende og hendes metoder er stadig dem, jeg benytter den dag i dag. Derudover har jeg opsamlet viden igennem havebøger og internettet samt fra Pelargonieklubben Nordjylland, hvor jeg er medlem af bestyrelsen.

Jeg er ikke professionel og foredragene er ment som en inspiration for andre haveglade mennesker.

 
Jeg arbejder til dagligt som lægesekretær på Aalborg Universitetshospital, men så snart jeg er hjemme, bliver tiden brugt i haven og i mit orangeri. 


I 2012 byggede vi vores orangeri. Det har givet mig mulighed for at opformere planter og samtidig få et grønt opholdsrum. Jeg sår ca. 500 planter om året, og det er både stauder og sommerblomster. Derudover laver jeg stiklinger af forskellige planter.

Jeg har valgt at holde både workshops og foredrag med plads til 10 deltagere hver gang. Foredragene er et bud på, hvordan man får mest ud af sin have. Der er flere forskellige foredrag med mange forskellige emner, som du kan læse om her på siden.Vi har haft vores hus og have i 14 år. Gennem årene har jeg haft mange projekter i haven. Som skrevet ovenfor er det en glæde at dele ud af min interesse, og håber, deltagerne vil blive en erfaring rigere på at få et spændende liv sammen med deres have.

Jeg holder desuden åben have på bestemte tidspunkter. 

Vi ses i haven.
Med venlig hilsen Birgitte Wested, Venøvej 10, 9400 Nørresundby. Telefon 22 27 79 01.

14 kommentarer:

 1. Nå der slap det endelig ud, tillykke med det Birgitte, det er du helt sikkert god til, rigtig god idé og noget af et spring fra næsten ikke at turde vise sin have frem og så til det her.
  Held og lykke med det.

  SvarSlet
 2. Hjertelig tillykke med det Birgitte. Glæder mig til at høre mere om det
  Mvh Lene

  SvarSlet
 3. Hej Birgitte
  Så blev dynen endelig løftet... Stort tillykke med det store spring - det bliver helt sikkert blive en stor succes ;).
  Jeg troede ellers at det var noget med småplanter og post danmark du planlagde, men der blev jeg lige snydt...
  Det bliver spændende at høre mere det ;)

  SvarSlet
 4. Tillykke med det - sikke spændende det altsammen lyder :) held og lykke.
  Ulla

  SvarSlet
 5. Tillykke...flot hjemmeside..glæder mig til at følge med :-) /Berit...

  SvarSlet
 6. Tillykke, det bliver så spændende.

  SvarSlet
 7. Hej Birgitte.
  Det er et flot initiativ, du har taget.
  Jeg håber du får masser af vind i sejlene og glæder mig til at følge dig.
  Vi ses til sommer.
  Kh Helga

  SvarSlet
 8. Hej Birgitte! Tillykke med første kapitel af dit nye liv! Alle tiders:)
  Jeg kan kun sige at vi to har meget til fælles! Jeg får bare ikke lagt så meget på nettet, men i praksis er jeg meget haveaktiv. Også i venners haver.

  SvarSlet
 9. Spændende initiativ, håber rigtig mange får lyst til at besøge dig og få inspiration :-)
  Held og lykke :-)

  SvarSlet
 10. Hej allesammen. Tusind tak skal I have. Jeg har været meget spændt på modtagelsen af siden og jeg er rigtig glad for jeres interesse. Nu bliver det spændende at se, hvordan det kommer til at gå. Jeg glæder mig!

  SvarSlet
 11. Ha estado un regalo el visitar tu bloc, te invito a visitar el mío y espero que disfrutes del post de esta semana, la fiesta nipona del Hanami, si te gusta espero que sí no eres seguidora te hagas ahora y si lo eres no dejes de visitarme la semana siguiente. Elracodeldetall.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Hej Birgitte
  Jeg vil høre om åben have arrangementet er det samme som foredrag? Jeg vil med til fordraget, endelig sker der noget i Nordjylland. Dejligt initiativ havehilsner

  SvarSlet
 13. Hej Maria. Tak for din kommentar. Nej - åben have er ikke det samme som mine foredrag. Hvis du gerne vil med til foredrag, kan det stadig nås her i foråret. Du kan tilmelde dig på blomsterforedrag@hotmail.dk

  SvarSlet
 14. Tillykke..glæder mig til at følge med. Glæder mig til at følge dig

  SvarSlet